Här hittar du färg och form och vardagsfilosofi. Välkommen!

onsdag 2 november 2011

toffelhjältinnor...

... sökes till nedanstående alster (eller för all del även toffelhjältar med skostorlek 37-39 :)
Finns att inhandla på Toffelfabriken i Elestorp, men, jag har full förståelse för alla tveksamma då vi ju nu går mot andra tider än toffeltider.
Att en liten timme kan göra så stor skillnad, eller, är det till viss del mentalt det där med att lämna sommertiden bakom sig? Säkert en kombination av psykologi, väderlek, ålder och en liten släng av något virus...
Än är det långt kvar tills det börjar ljusna igen, men slutet på min första programkurs är i nära antågande. Snart är förhoppningsvis de sista poängen i hamn och sen är det, utan att andas, pang på med nästa kurs. Men, tänk vad mycket jag lär mig -och en väldans tur är ju det, för nog vill jag själv bli omhändertagen av professionella människor när jag själv är sjuk. Toffelhjältinnor och hjältar i all ära, men en gedigen utbildning skadar ju (förhoppningsvis) inte!

Sjuka är tyvärr vad A och T blivit sedan ett par dagar tillbaka. "Hostan går" och så nu även hos oss. Katterna bryr sig dock inte utan agerar gärna värmedyna eller gosedjur. Vi får väl önska allt vi kan att hostandet försvinner fortare än kvickt och vi hjälper den lite på traven med D-vitaminer, vila och kramar...Trampa på i ullstrumporna gott folk
och glöm inte att hålla stövlarna leriga!


3 kommentarer:

Eva Hagbjärn sa...

Har tyvärr större fötter och har svårt att gå i trätofflor nuförtiden. I min barn och ungdom sprang jag med dessa fotbeklädnader på stenstranden (malarna) nere i Kattvik på somrarna.
Idag hade jag nog brutit varenda ben i benen om jag hade provat på dylika konster.

Grattis till godkännandet av dina "bedrifter" i skolan idag!!!

KRAM Mamsen

Jepnine sa...

Hej svejs! Var länge sen jag var inne o spanade på din blogg.....nu är jag uppdaterad o nöjd! Du skriver så ärligt o fint - men så är du ju också en super duper tjeja! Tofflorna är också de fantastiska men alldeles för små till mig:( Jag har nog lätt 40 eller 41!! Är det bara mina fötter som växt efter graviditeten?

Ser i din mammas inlägg att det går bra i skolan - Grattis till dig!

Många Kramar Jenny

Judy sa...

Did you paint those clogs Anna? They are gorgeous.
I'm glad A & T are better now!

xo