Här hittar du färg och form och vardagsfilosofi. Välkommen!

tisdag 22 mars 2011

prinsessans nya kläder

Hade en hel dag vid symaskinen igår. A och T samt maken är sjuka med hosta, feber och halsont :( och eftersom jag hade en arbetsdag hemma för en gångs skull, blev det en hel del gjort. Skönt att få ner höjden på "att-laga-högen" och att komma en bit med "göra-om-projekten". Det blev som vanligt inga bilder på utgångsmaterialet, men däremot, ett par stycken på resultatet av gårdagens alster. Först min före detta långärmade T-shirt, som numera är en klänning utan ärmar.


 Sedan en kjol i polkadot :) som sytts av en före detta klänning. Det blev även fickor på klänningen här ovanför av detta tyg samt en liten "ruta" på baksidan.


I går fick vi dessutom fint besök av en liten flock med tranor, som tog igen sig en stund ute på åkern. Vilken fantastisk syn, dessa mäktiga varelser!


Spring is in the air!

3 kommentarer:

Eva Hagbjärn sa...

Vi brukade se tranor på åkrarna mittemot vårt hus i Hov varje år. De stannade och tog en vilopaus på deras väg upp till Hornborgarsjön.

Kram Mamsen

Judy sa...

Are the clothes for you or A?
I love the cranes. Do you know what kind they are?

Kram!

Anna sa...

Judy, the clothes are for princess Agnes. She also love dots ;)
I'm totaly lost when it comes to under spicies in the crane area. All I know for sure is that the ones we had here were really big :)

Kram to both you and mom!